ÁSZF

Használat:

Web-áruházunk használatához regisztráció szükséges, amelynek során szükséges megadni adatait. Ezen adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek semmilyen esetben sem adja át (kivételt képez a szállítást végző futárszolgálat), csak a számlázás, illetve a szállítás végett használja fel.
A megrendeléseket digitálisan tároljuk adatbázisunkban, azokat papír alapon nem iktatjuk.

A Web-áruházban az áru mellett feltüntetett ár bruttó ár amely az ÁFÁT minden esetben tartalmazza.

A termékek mellett feltüntetett árak a szállítási költségeket nem tartalmazzák. Ezen díjakról a terméklap alján, avagy a menüben tájékozódhat.

Az esetlegesen weboldalunkon található elírásokért hibás jelölésekért feltüntetett árakért felelősséget nem vállalunk.

A web-áruházunkban leadott megrendelés szerződéskötésnek minősül, amelyről a rendelés leadása után visszaigazolást kap. A szerződéskötés fizetési kötelezettséggel jár!

Fizetés - szállítás (Magyarország és Eu. területén)

Kérem, olvassa el Fizetés és szállítás menüpontunkat!

A feltüntetett szállítási határidők munkanapokra vonatkoztatva értendők, hétvégi-munkaszüneti napokra nem vonatkoznak.

Banki utalásos megrendelések esetében az összeg jóváírását követően tudjuk továbbítani a megrendeléseket a futárszolgálatnak.

Elállás joga:

Futárpostai kézbesítés esetén a megrendelés során élhet a Ptk valamint a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény által rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ennek megfelelően céges beszerzésekre - vásárlásokra nem vonatkozik az elállási jog gyakorlása. Elállási szándékát az átvételtől számított 14 napon belül kell jelezze nekünk e-mailben!

Nem vonatkozik az elállási jog az átvétel után megsérült termékekre.

Elállásra vonatkozó igényét e-mailben kell bejelenteni, az átvételtől számított 14 napon belül.

 Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 14 napon belül visszautaljuk az összeget a vásárló által megadott bankszámlaszámra.

A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási, és utánvét költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a vásárlónak kell viselnie.

Szerzői jog:

A honlap oldalai szerzői jogvédelem alatt állnak. A szerzői jogvédelem különösen a sokszorosítás, adaptáció, fordítás, más adathordozón történő tárolás és feldolgozás elleni védelemre vonatkozik, az elektronikus tárolást vagy feldolgozást is beleértve. Az oldalak részben vagy egészben történő felhasználása csak a antivariumpecs.hu előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. A honlap tartalma és szerkezete egyaránt szerzői jogvédelem alatt áll. Bármilyen információ, adat sokszorosítása, és különösen a szövegek vagy azok részeinek, illetve a képanyagoknak a felhasználása csak a antikvariumpecs.hu  továbbiakban: üzemeltető Cinóber Kulturális Alapítvány előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. Ez a jog az automatikus vagy manuális úton történő archiválását követően is teljes egészében hatályban marad.